Pohjois-Koreassa uutisoitiin maajoukkueen voitokkaasta MM-urakasta – katso video!

© Kuva: Getty Images

Pohjois-Korean valtiollisen television uutisissa on kerrottu diktatuurissa asuvalle kansalle, että maan jalkapallomaajoukkue on edennyt tappioitta jatkoon jalkapallon MM-kisojen alkulohkostaan.

Youtubeen ladatussa klipissä näkyy pelitilanteita ja tulosliuska, missä Pohjois-Korean joukkue on kaatanut perä perään Japanin 7-0-lukemin, USA:n 4-0-lukemin ja Kiinan 2-0-lukemin ja joukkueen kohtaavan jatkossa Portugalin.

Videon yhteydessä on myös sekalaista pelikuvaa, missä korealaiset tekevät maalin, yleisön juhlimista ja tietenkin myös Suuri Johtaja Kim Jong-un sekä kuvaa Portugalin pelaajista.

Voit katsoa minuutin pituisen videoklipin Pohjois-Korean uutisista tästä.

Todellisuudessahan Pohjois-Korea ei edennyt karsinnoista kuluviin kisoihin. Joukkue oli ihan oikeastikin mukana vuoden 2010 MM-kisoissa. Silloin se jäi omassa alkulohkossaan jumboksi häviten ottelunsa Brasiliaa, Portugalia ja Norsunluurannikkoa vastaan maalierolla 1-12.

Päivitys 13.7.2014 klo 12.14: Yahoo Sports kertoo, että monen uutissivuston, myös SuomiFutiksen, siteeraama tieto Pohjois-Korean tv:n uutisoinneista saattaa olla parodiaa.


FC Inter vs KuPS – näin lunastat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto tämän ottelun voittajasta.
  3. Jos veikkaat ottelun voittajan oikein, saat 50€ ilmaisvedon.