Saksan luotsi: ”Hallitsemme jalkapallokenttiä tulevat vuodet”

© Kuva: Getty Images

Saksan maajoukkuetta sunnuntaiseen MM-finaaliin valmistava päävalmentaja Joachim Löw näkee maalla olevan dynastian ainekset käsissä.

– Meillä on nuoria pelaajia,  joilla on fantastastinen tulevaisuus edessään kuten Ilkay Gundogan ja Marco Reus, jotka eivät ole nyt täälälä, sekä nyt mukana olevat Mesut Özil, Andre Shürrle ja Thomas Müller, Löw listaa tulevien vuosien runkonimiä.

– Nämä pelaajat voivat pelata vielä vuosia ja voimme maajoukkueenakin olla huipulla vuosia, kun vielä taustalta on tulossa uusia (nuoria) vahvistuksia ryhmään.

Saksa tavoittelee sunnuntai-iltana ensimmäistä MM-kultaansa sitten vuoden 1990. Vastana tulee silloin finaalivastustaja Argentiina, joka juhli edellistä mestaruuttaa vuonna 1986 kaataen finaalissa Länsi-Saksan.