Entinen Arsenal-pakki happamana Arsene Wengerille: ”En ole hankala tyyppi”

© Kuva: Getty Images

Arsenalista Manchester Cityyn kesällä sopimuksensa päätyttyä siirtynyt Bacary Sagna on näreissään ex-pomonsa Arsene Wengerin lehdistölle antamista kommenteista.

Wenger on kertonut Sagnan päättäneen siirtymisestä Manchester Cityyn jo kauan ennen siirron virallistamista kesällä. Sagnan mukaan hän ei koe pettäneensä ketään, mutta myönsi halunneensa vaihtaa seuraa jo ennen kauden päätöstä.

Sagna päätti uransa Arsenalissa Englannin cupin voitokkaaseen finaaliin toukokuussa.

–  En ole hankala tyyppi vaan erittäin ammattimainen joten en halua kommentoida tuota. Voin sanoa, että olin vuosia Arsenalissa. Olen aina ollut reilu ja aina antanut kaikkeni. Jopa kun palasin loukkaantumisista enkä ollut täysin kunnossa, pelasin aina. En tiedä, miksi Wenger on siten minusta puhunut, Sagna kommentoi lehdistölle Goal-sivuston mukaan.

– Tiesin, että minun piti tulla tänne. Olin toki jo päättänyt asiasta (ennen cup-finaalia). Halusin muutosta ja uutta nostetta uralleni.

Arsenal tarjosi Sagnalle jatkoa. City kuitenkin on suostunut avokätisempään sopimukseen miehen kanssa, mutta kyse ei pelaajan mukaan ollut rahassa.

– Olen nyt 31-vuotias ja oli aika lähteä. Ei kyse ole rahasta. Tiedättekö yhtään futaria, joka on pelannut kuusi vuotta samalla sopimuksella. Minä tein niin enkä koskaan pyytänyt mitään.