JJK:ssa usean kauden ajan keskisuomalaista urheilukansaa hurmannut Babatunde Wusu tekee yllätyspaluun Suomen jalkapalloviheriöille Kolmosen Itä-/Keski-Suomen lohkoa ylivoimaisesti johtavan FC Vaajakosken paidassa, seura tiedottaa.

Wusu ja FCV ovat solmineet kauden loppuun saakka ulottuvan sopimuksen. Viimeisen virallisen ottelunsa Wusu pelasi ennen loukkaantumistaan tammikuussa Yhdistyneissä Arabiemiraateissa Al-Khaleej SCC:ssä.

TPS:n ja JJK:n paidassa jonkinmoisen kulttimaineen saavuttanut kulmikas hyökkääjä on ollut toukokuusta asti ilman seuraa. Ensimmäisen kerran Wusu esiintyy vaajakoskelaisyleisön edessä puolentoista viikon kuluttua lauantaina.

– Tyttäremme aloittaa koulun ja tahdoimme siksi palata Jyväskylään, Wusu valotti yllättävää siirtoaan seuran tiedotteessa.

Veikkausliigassa 116 ottelussa peräti 42 maalia tehnyt kärkipelaaja on ollut ilman seuraa toukokuusta lähtien, joten joukkueharjoitukset ovat tulleet tarpeeseen.

– Peliminuutit ovat tärkein asia, mutta Vaajakoskelle oli mukava tulla. Joukkueessa on todella hyvä henki, ja kaikki ottivat minut hyvin vastaan.

FC Vaajakoski on ollut erinomaisessa vireessä läpi kauden, eikä joukkue ole kokenut ensimmäistäkään tappiota kahdessatoista pelaamassaan ottelussa. Nousu sarjaporrasta ylöspäin Kakkoseen on loppukauden luonnollisena tavoitteena.

– Meillä on hyvä mahdollisuus nousuun ja voin tuoda omalta osaltani ammattimaisuutta joukkueen tekemiseen. Vaadin aina itseltäni ja muilta pelaajilta paljon. Haluan myös aina auttaa keskisuomalaisia joukkueita joten olen erittäin onnellinen saadessani tähän mahdollisuuden.