Celticin hyökkääjän Teemu Pukin tilanne on avoin, kun siirtoikkunasta on viikko kokematta.

Loistavasti pre-seasonilla esiintyneen Pukin tilanne Glasgow’ssa on hankala. Viime matseissa vastuuta ei ole joukkueessa kertynyt toivottuun tahtiin, eikä se varmastikaan tyydytä suomalaista.

– Viikon sisällä tiedetään, kommentoi Pukin agentti Teemu Turunen SuomiFutis-sivustolle suojattinsa siirtokuvioita.

Turunen ei suostu paljastamaan, mihin suuntaan suomalainen mahdollisesti haikailisi. Kenties mitään selvää ykkösvaihtoehtoa esimerkiksi liigan suhteen ei olekaan olemassa.

– Tärkeintä on saada pelata, Turunen linjaa.

Huhuja Skotlannissa

Skotlannissa on liikkunut viime päivinä huhuja, joiden mukaan tanskalainen FC Midtjylland olisi valmis ottamaan Huuhkaja-kärjen lainalle. Siirto vaikuttaa kuitenkin epätodennäköiseltä, kun ottaa esimerkiksi taloudelliset realiteetit huomioon.

– Olisin varmaan kuullut tästä, jos tämä olisi faktaa, Turunen vaientaa spekulaatioita.

Silti siirto uusiin maisemiin ei suinkaan ole poissuljettu suunta – lainan avulla tai pysyvällä siirrolla. Erilaisia vaihtoehtoja käydään varmasti koko ajan läpi Pukin taustajoukoissa.

– Jos vastuuta ei ole tulossa, pitää miettiä tarkasti. Keskusteluyhteyksiä on, mutta Pukki on edelleen Celticin pelaaja.

Voisiko Pukki siirtyä siis jo tässä siirtoikkunassa uusiin maisemiin?

– Se on auki, mahdollisuus on 50:50, pyörittelee Turunen.

Pukin tilanteeseen vaikuttanee esimerkiksi Celticin menestyminen Mestarien liigan karsinnoissa. Joukkue taistelee jatkopaikasta tänään illalla kotonaan Mariboria vastaan.

Jaakko Käyhkö

Twitter: @JaakkoKayhko