Jaron pelaajistossa on tapahtunut muutoksia. Joukkue on saanut kaksi uutta vahvistusta, ja samalla liikennettä on myös ollut toiseen suuntaan.

Maalivahti Ville Viljala siirtyy Jaron liigamiehistöön SJK:sta. Brasilialaiskärki Denis liittyy Jaroon puolestaan Mikkelin Palloilijoista. David Nyman ja Antti Palohuhta sen sijaan siirtyvät Jarosta loppukaudeksi JBK:n riveihin.

Jaro tarvitsi uuden maalivahdin Jesse Östin loukattuaan sormensa. Östin vamma vaatii leikkauksen, ja pelaaja on alustavien arvioiden mukaan sivussa neljä viikkoa.

– Hän on lupaava maalivahti joka on jo pelannut pelejä Veikkausliigassa. Östin loukkaannuttua meidän oli reagoitava ja ratkaisu löytyi nopeasti sekä läheltä, Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko kommentoi seuran verkkosivuilla maalivahtihankintaa.

Brasilialainen Denis on pelannut viimeiset neljä kautta Kakkosta Mikkelin Palloilijoissa hurjilla tehoilla. Tänä vuonna 25 vuotta täyttävä brassikärki tehtaili MP:lle 75:ssä ottelussa 66 maalia ja antoi 30 maalisyöttöä.

– Olemme seuranneet Denisiä jo pidemmän aikaa ja hän oli listallamme jo pari vuotta sitten. Hän on erittäin mielenkiintoinen pelaaja jonka tehot MP:ssä kertovat paljon. On todella mielenkiintoista nähdä hänet liigajoukkueen mukana ensikin vuotta ajatellen, Eremenko toteaa.