Konkarien konkari Ykkösen kuukauden pelaaja

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Uransa viimeistä kauttaan pelaava AC Oulun Mika Nurmela on valittu Ykkösen Veikkauksen elokuun pelaajaksi. Valinnan suoritti JPY, eli pelaajat itse.

Oivaan syysvireeseen päässyt AC Oulu ei ole hävinnyt 11 otteluun ja Mika Nurmela on löytänyt uransa viimeisiin peleihin hurjan maalivireen. Nurmela on tehnyt viimeisessä viidessä pelissä neljä maalia. Konkari oli iloinen palkinnosta etenkin joukkueensa puolesta.

– Hienolta tuntuu. AC Oulun hyvä putki saa huomiota muuallakin, Nurmela sanoo vaatimattomana Ykkösen kotisivuilla.

Poikkeuksellinen maalivire

Maalihanan löytymisestä mies lähinnä vitsailee. Ulkomaillakin vuosia pelannut Nurmela ei ole koskaan ollut mikään maalitykki, mutta kerranhan sitä.

– Maalintekopaikat ovat tulleet oikealle miehelle. Muutimme kesä-heinäkuussa kenttäjärjestystä ja sen jälkeen emme ole hävinneet. Pelisysteemi on ollut sama ja sitä kautta olemme päässeet enemmän maalipaikoille ja olemme pelanneet hyvin. Putkesta huolimatta olemme nousseet vain yhden pykälän, Nurmela kertoo.

Nurmelan mukaan joukkueen työnteko ei suinkaan lopu tähän vaikka joukkueella ei ole vaaraa putoamisesta eikä mahdollisuutta nousuun.

– Aiomme edelleen harjoitella kunnolla ja tavoitteemme on päästä viiden joukkoon. Piruillessani voin vielä pari maalia tehdä, Nurmela kertoo.

Kiitosta sarjajärjestelmästä

Kausi 2014 Ykkösessä on oululaisen mielestä ollut loistava.

– Kotka tulee nousemaan, mutta tämä Ykkösen sarjasysteemi on loistava. Jalkapalloilullisesti hyviä ja tasaisia pelejä on ollut todella paljon. Joka kierroksella on kärkikamppailuja, joihin on helppo latautua.

Mikäli AC Oulu selviytyy viiden joukkoon on kausi Nurmelan mukaan ollut erittäin onnistunut.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!