Naisten jalkapallomaajoukkueen ruotsalaisluotsille jatkosopimus

© Kuva: Getty Images
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Suomen Palloliitto ja naisten A-maajoukkueen päävalmentaja Andrée Jeglertz ovat tehneet kahden vuoden jatkosopimuksen, jonka myötä Jeglertz valmentaa Helmareita vähintään vuoden 2016 loppuun saakka. Sopimuksessa on lisäksi optio EM-lopputurnauksesta 2017.

Jeglertz aloitti työnsä naisten A-maajoukkueen päävalmentajana alkuvuodesta 2010. Jeglertzin toimenkuvaan on lisäksi kuulunut Palloliiton tyttömaajoukkuetoiminnan kehitystyö, jossa on saavutettu hyviä tuloksia.

– Andrée on tehnyt valtavan ison työn taustajoukkoineen nais- ja tyttöjalkapallon pelaajakehityksessä. Tulokset ovat olleet lupaavia jo lyhyessä ajassa, mistä kertoo myös alle 20-vuotiaiden naisten maajoukkueen selviytyminen MM-lopputurnaukseen tänä vuonna. Jatkosopimus oli helppo tehdä, sillä molemmat haluamme edistää naisten ja tyttöjen peliä pitkäjänteisesti, Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja kertoo Palloliiton tiedotteessa.

Jeglertz vastaa jatkossakin nais- ja tyttöjalkapallon kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Naisten A-maajoukkueen päävalmentajana tavoite on selviytyä säännöllisesti lopputurnauksiin. Suomi on erittäin lähellä paikkaa ensi vuoden MM-turnaukseen.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!