Arsenal-manageri äimistynyt: ”Kuinka voi loukkaantua tekemällä helppoa syöttöä”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Arsenalin manageri Arsene Wenger on valottanut taustoja tähtipelaajaa Mesut Özilin loukkaantumiselle. Saksalaispeluri pelasi ennen maajoukkuetaukoa täydet minuutit Chelsea-tappiossa ja matkasi Saksan maajoukkueen leirille. Maajoukkueen matkassa mies kuitenkin valitteli kipua polvessa ja tutkimuksissa löydettiin kolmen kuukauden huilin vaativa polvivamma.

Arsenal-luotsi kertoi nyt, että jonkinlaista viitettä vammasta saatiin jo aiemmassa pelissä, mutta tilanteen luultiin olevan vain lievä.

– Hänellä oli pieni ongelma juuri ennen Chelsea-pelin puoliaikaa. Hän tunsi pientä kipua polvessa ja tunsi pienen räsähdyksen. Sanoin fysiolle, että pitää silmällä Öziliä ja kertovan mahdollisista ongelmista minulle. Kuitenkin 0-1-tappiotilanteessa haluat pitää kaikki hyökkäävät pelaajasi kentälle, Wenger kommentoi BeInSportille.

– Olen suuressa shokissa (loukkaantumisesta). Hän ei ollut minkäänlaisessa törmäystilanteessa kenenkään kanssa. Vamma syntyi hänen antaessaan syöttöä jalkansa ulkoterällä. On vaikea uskoa, että nivelsidevamman voi saada aikaan tekemällä helpon syötön, Wenger ihmetteli.

Wengerin mukaan vammat ovat olleet sattumien summa

Arsenalilla on melkoinen loukkaantumissuma vaivanaan ja maaottelutauolla on pudonnut miehiä taas tukku lasarettiin aiempien seuraksi. Wengerin harjoitusmetodit ovat saaneet suurta kritiikkiä, mutta manageri katsoo tilanteiden olevan pääosin sattumanvaraisia.

– En ole suuri sattumiin uskoja, mutta tällä kertaa kyse on puhtaasti sellaisista. Ei näiden loukkaantumisten voi ajatella johtuvan valmistautumisessa tapahtuvista virheistä. Kaikki vakavat vammat pelaajillamme ovat olleet sattumia.

Arsenalin loukkaantumisten suuri määrä on saanut somen hauskuuttajat muokkaamaan Arsenalin logoa osuvasti uusiksi (linkki).


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS