Hakaa puolitoista kautta valmentanut Juho Rantala ei jatka joukkueen peräsimessä. Hakan on määrä löytää uusi päävalmentaja pian.

– Tähtäämme siihen, että viimeistään marraskuun lopulla uusi päävalmentaja on nimetty ja työ menestyksen eteen on täydessä vauhdissa, toimitusjohtaja Markku Salminen kertoo seuran verkkosivuilla.

Haka on myös aloittanut pelaajiston muovaamisen ensi kaudeksi. Tällä hetkellä kasassa on seitsemän voimassaolevaa sopimusta ja neuvotteluja käydään sekä entisten että uusien pelaajien kanssa.

– Pelaajia hahmotellaan tällä hetkellä koko ajan, mutta pitää ensin tietää budjettien raamit. Suunnitelmissa ja seurannassa on kuitenkin useita pelaajia. Tällä hetkellä meillä on jo erinomainen runko jotka kaikki ovat hyviä pelaajia. Haasteena on löytää oikeanlaiset pelaajat sekä pelillisesti että henkisesti, Hakan urheilutoimenjohtaja Asko Jussila valottaa pelaajatilannetta.

– Tietenkin haluamme pitää meidän helmistä kiinni ja muutama oma poika on myös lähellä. Menneen kauden joukkueesta haluaisimme pitää nyt sellaiset 5-6 pelaajaa, Jussila jatkaa.

Hakan sopimuspelaajat kaudelle 2015:

Mikko Innanen, Eetu Muinonen, Kalle Multanen, Jari Nikkilä, Sami Sanevuori, Saku Pesonen ja Juho Pirttijoki.