Huuhkajien EM-karsintavastus saamassa saksalaisen valmentajan

© Kuva: Getty Images
Bundesliga palaa tauolta! Lunasta mojova talletusbonus!

Kokenut saksalaisvalmentaja Christoph Daum on ehdolla Kreikan päävalmentajaksi. Kreikka pelaa parhaillaan Suomen kanssa samassa EM-karsintalohkossa, jonka jumbona joukkue majailee.

Helleenit antoivat Färsaarille kärsityn 0-1 kotitappion jälkeen potkut Claudio Ranierille. Daum vahvistaa Express-lehdelle, että häneen on oltu yhteydessä seuraajaehdokkaana.

– Kreikan futisliitto on soittanut minulle. He halusivat tietää, olenko jo hankkinut itselleni uuden valmennettavan joukkueen, Daum paljasti.

Daum oli maaliskuuhun saakka Turkin pääsarjan Bursasporin käskyttäjä. Hänellä on vahva kokemus luotsaamisesta eri bundesliigajoukkueitten peräsimestä sekä ulkomailta.

Daum oli kesäkuusta 2001 alkaen valittu Saksan maajoukkueen päävalmentajaksi, mutta jäätyään edellisenä syksynä kiinni kokaiinin käytöstä, tuo pesti peruttiin.

Saksalainen paljasti Express-lehdelle, että kreikkalaiset olivat häneen yhteydessä ensimmäisen kerran jo puoli vuotta sitten, mutta tuolloin helleenit päätyivät valinnassaan Ranieriin.

Bundesliga palaa tauolta! Lunasta mojova talletusbonus!