Liverpoolia urallaan edustanut hyökkääjä Emile Heskey ei usko ex-seurallaan olevan mitään mahdollisuuksia tiistai-illan Mestarien liigan ottelussa Real Madridia vastaan.

Real voitti käänteisen ottelun edellisellä kierroksella vieraissa 3-0-lukemin ja hallitsi ottelua mielin määrin aivan alkua lukuun ottamatta. Heskeyn mukaan tappio vastaavin lukemin olisi jopa hyvä suoritus Liverpoolilta vieraissa.

– Ottelu Santiago Bernaubeulla on erittäin, erittäin hankala Liverpoolille. Puhuin äskettäin ystävieni kanssa, jotka ovat kovia Liverpool-faneja. He ottaisivat tappion 0-2- tai 0-3-lukemin ilomielin vastaan. He eivät halua nähdä joukkuettaan nöyryytettävän, kuten kävi AS Romalle 1-7-tappiossa Bayern Müncheniä vastaan viime kierroksella, Heskey kirjoittaa Goal-sivuston kolumnissaan.

– Fanit eivät ole luottavaisia, enkä usko manageri Brendan Rodgersinkaan olevan luottavainen pelaamisesta Realia vastaan. Uskon ystävieni olevan oikeassa: kahden, kolmen maalin tappio olisi hyvä tulos Liverpoolilta nyt. Tasapeliin yltäminen olisi kauden ehdottomasti kovin suoritus.

Real ja Bayern ylivoimaisia

Heskey ei näe, että yksikään Liverpoolin nykyryhmän pelaaja pystyisi murtautumaan Realin pelaavaan kokoonpanoon.

– En näy, että Liverpoolista kenelläkään olisi asiaa Realin avaukseen. Pidän siitä, kuinka (Realiin huhuttu) Raheem Sterling pelaa, muta ei kai kukaan valitsisi häntä ennen Cristiano Ronaldoa tai Gareth Balea?

– Kun itse pelasin Liverpoolissa, ei mikään seura ollut maileja edellämme tasossa kuten Bayern ja Real Madrid ovat muita edellä nyt. Silloin kaikki olivat voitettavissa.

Real on voittanut kaikki kolme peliään Mestarien liigassa. Liverpool on saalistanut kolmesta pelistä yhden voiton ja kaksi tappiota.