Kasper Hämäläinen hamuaa tärkeitä pisteitä Krakovasta: ”Vaikea paikka pelata”

© Kuva: Getty Images
Tottenham ja RB Leipzig Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Huuhkajahyökkääjä Kasper Hämäläisen edustama puolalaisseura Lech Poznań matkaa sunnuntaina Krakovaan hakemaan voittoa sarjakolmosen Wisła Krakówin kotiluolasta.

Pitkään voitoitta pelannut Lech Poznań nappasi viime viikonloppuna elintärkeän voiton ja säilyi iskuetäisyydellä Puolan pääsarjan kärkipaikoille. Eroa sarjakolmoseen – sunnuntaiseen vastustajaan – on kolme pistettä.

Ekstraklasaa johtaa Legia Varszawa, joka on jo karussa muilta. Se voitti perjantai-iltana sarjan viitosena majailevan Gornikin vieraissa 4-0. Poznań pitäisi voitolla eron kärkeen yhdeksässä pisteessä 18 sarjakierroksen jälkeen.

– Tulee olemaan aika paha matsi. Tästäkin pitäisi nipistää kolme pistettä, että oltaisiin hyvissä asemissa. Wisla voitti yhdessä vaiheessa paljon pelejä, mutta niillä on nyt pieni suvantovaihe.

– Hävisimme heille kotona, mutta sitten cupissa voitettiin. Hävisimme siellä selkeästi viime vuonna. Krakova on vaikea paikka mennä pelaamaan. Sanomattakin on selvää, että tulee vaikea matsi. Toivottavasti viime kierroksen hyvä voitto nostaa fiiliksiä ja siivittää meidät hyvään tulokseen, Hämäläinen toteaa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Tottenham ja RB Leipzig Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!