Huuhkajahyökkääjä Kasper Hämäläisen edustama puolalaisseura Lech Poznań matkaa sunnuntaina Krakovaan hakemaan voittoa sarjakolmosen Wisła Krakówin kotiluolasta.

Pitkään voitoitta pelannut Lech Poznań nappasi viime viikonloppuna elintärkeän voiton ja säilyi iskuetäisyydellä Puolan pääsarjan kärkipaikoille. Eroa sarjakolmoseen – sunnuntaiseen vastustajaan – on kolme pistettä.

Ekstraklasaa johtaa Legia Varszawa, joka on jo karussa muilta. Se voitti perjantai-iltana sarjan viitosena majailevan Gornikin vieraissa 4-0. Poznań pitäisi voitolla eron kärkeen yhdeksässä pisteessä 18 sarjakierroksen jälkeen.

– Tulee olemaan aika paha matsi. Tästäkin pitäisi nipistää kolme pistettä, että oltaisiin hyvissä asemissa. Wisla voitti yhdessä vaiheessa paljon pelejä, mutta niillä on nyt pieni suvantovaihe.

– Hävisimme heille kotona, mutta sitten cupissa voitettiin. Hävisimme siellä selkeästi viime vuonna. Krakova on vaikea paikka mennä pelaamaan. Sanomattakin on selvää, että tulee vaikea matsi. Toivottavasti viime kierroksen hyvä voitto nostaa fiiliksiä ja siivittää meidät hyvään tulokseen, Hämäläinen toteaa.