Venäjän A-maajoukkueluotsi Fabio Capello pitää Lionel Messiä älykkäämpänä pelaajana kuin Cristiano Ronaldoa, joka voitti juuri Ballon d’Or -palkinnon kolmatta kertaa. Messillä voittoja on neljä.

– Messi on älykkäämpi pelaaja kuin Ronaldo. Messillä on kuitenkin vaikeaa seurassaan nyt ja se saattaa aiheuttaa ongelmia, aiemmin kahteen otteeseen Real Madridiakin luotsannut italialainen kertoi Cadena Copelle Marcan mukaan.

Capello jäi pohtimaan myös voisiko helmikuussa 30 vuotta täyttävät Ronaldo jopa ohittaa Messin Ballon d’Or -voittojen määrässä. Messi on kilpakumppaniaan hieman yli kaksi vuotta nuorempi.

– Ronaldo on tasainen ja henkisesti erittäin vahva ihminen. Hän haluaa olla paras, jokainen vuosi. Hän pelaa mahtavassa joukkueessa, jossa jokainen auttaa häntä ja hän auttaa joukkuetta. Tällä on suuri merkitys. Hänellä on myös kaikkien kunnioitus ja erinomainen valmentaja, Capello pohtii.

Barcelonan ei kannata miehen mukaan edes harkita Messin myymistä.

– Katsoin hänen pelaamistaan sunnuntaina. Alkuminuutit olivat heikot eikä hän nauttinut pelistään. Yhtäkkiä hän heräsi eloon ja esiintyi mahtavasti. Barcelonalla ei yksinkertaisesti ole varaa päästää häntä pois.