Ilves nousee Veikkausliigaan! – MYPA:lla vielä valitusoikeus paikan menettämisestä

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen Palloliiton (SPL) liigalisenssikomitea on saanut päätökseen Veikkausliigalisenssikäsittelyn kaudelle 2015.

Lisenssikomitea pyysi lisäselvityksiä 22.12.2014 MYPA:lta, TPS:lta ja Ilvekseltä 8.1. mennessä. Torstaina (8.1.) alkaneessa kokouksessa käsittelyssä olivat määräaikaan mennessä saapuneet MYPA:n ja Ilveksen lisäselvitykset. Lisäksi kokouksessa kuultiin molempien seurojen edustajia.

MYPA:n resurssien ei katsottu olevan riittävällä tasolla

MYPA:n lisäselvitykset eivät riittäneet vakuuttamaan lisenssikomiteaa siitä, että seuralla olisi taloudelliset edellytykset selviytyä Veikkausliigakaudesta 2015. Lisenssikomitea jätti lisenssimääräysten perusteella lisenssin myöntämättä MYPA:lle. Seuralla on mahdollisuus valittaa päätöksestä kymmenen päivän kuluessa Urheilun oikeusturvalautakuntaan.

Ilves täytti lisenssivaatimukset

Palloliiton liittohallituksen aiemmin liigan täydennysmenettelyyn nimeämä Tampereen Ilves täytti lisenssimääräysten edellytykset. Lisenssikomitea päätti myöntää seuralle Veikkausliigalisenssin kaudelle 2015. MYPA:lla on mahdollisuus hakea Palloliiton liittohallitukselta sarjapaikan siirtoa alemmalle sarjatasolle.

Suomen Palloliitto tiedottaa myöhemmin Veikkausliigaa alempien sarjatasojen täydennysmenettelystä. Palloliiton liigalisenssikomitea koostuu riippumattomista asiantuntijajäsenistä.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle HIFK - Ilves 23.08.2019

Edellinen artikkeliArsene Wenger sai täyslaidallisen Italiaan lainatulta Lukas Podolskilta: ”Kyse on kunnioituksesta”
Seuraava artikkeliHU: Shefki Kuqi valmentaa Ykkösessä ensi kaudella