Huuhkajien maalivahti Niki Mäenpää uskoo, että kesällä hänellä on uusi työnantaja. Mäenpään ja VVV-Venlon välinen sopimus umpeutuu keväällä eikä se ole näillä näkyminen jatkumassa. Mäenpää on jo pitkään tähyillyt uutta työnantajaa, mutta siirtoa ei ole tapahtunut.

– Oikeastaan puolitoista vuotta on pidetty silmät auki, mutta mitään riittävän kiinnostavaa ei ole tullut. Joulun siirtoikkunan suhteen en odotakaan mitään. Maalivahdit liikkuvat vähemmän kesken kautta, Mäenpää sanoi SuomiFutis-sivustolle.

– Sopimukseni loppuu kevääseen, joten voin jo tässä vaiheessa heittää verkot vesille uuden seuran löytämiseksi. Kiinnostaisi nähdä jalkapalloa jossain muuallakin kuin Hollannissa. Kartoitus alkaa varmaan aika pian. Kyllä se siltä näyttää, että kesällä maisemat vaihtuvat.

Yksi tärkeä lisä siirrolle ja uudelle sopimukselle olisi luonnollisesti onnistunut kevätkierros. Sairasteluista kärsinyt Mäenpää uskoo palavaansa parhaaseen mahdolliseen iskuun.

– Nyt pitää vain saada sairastelu kuriin ja mies täyteen kuntoon. Keväällä on paljon otteluita, joissa voi näyttää osaamista.

– Pelataan tämä kausi hyvin ja katsotaan sitten, mitä kesä tuo tullessaan. Ehjänä pitää kuitenkin pysyä, Mäenpää painotti.

Matti Heikkilä