Helsingin IFK murskasi FC Interin viime lauantain Liigacupin ottelussa.

Viime kauden päätteeksi Ykkösen voittanut ja Veikkausliigaan noussut HIFK takoi peräti kuusi maalia Turun Interin verkkoon viime lauantaina ja otti vierailijansa kustannuksella harvinaisen makean 6-0-voiton Talin jalkapallohallissa Liigacupin D-lohkon kamppailussa.

HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kehui ottelun jälkeen, että HIFK pelasi lähestulkoon täydellisen ottelun. Samaa mieltä on myös tähtirintojen kaikissa neljässä Liigacupin ottelussa pelannut laitapuolustaja Matias Hänninen.

Lukemat olisivat voineet 23-vuotiaan laitapuolustajan mielestä olla entistäkin rumemmat.

– En tietenkään odottanut mitään 6-0-tuloksia, mutta kun miettii tuota lauantain ottelua, niin se tuntui jopa hieman liian vähältä, sillä niin hyvin pelasimme, Hänninen sanoo SuomiFutis-sivustolle.

Voitolla HIFK varmisti paikkansa Liigacupin jatkopeleissä. Tähtirinnat johtavat tällä hetkellä D-lohkoa seitsemällä pisteellä. Toisena on niin ikään jatkopaikkansa jo varmistanut FC Inter kuudella pisteellä.

HIFK pelaa seuraavan harjoitusottelunsa torstaina 12. helmikuuta Korsossa Ykkösen JJK:ta vastaan. Ottelu alkaa kello 14:30.

Christos Zavros
Twitter @CZavros