Lisenssikomitean päätös kismitti Atlantista – ”Niillä vaan ei ollu munaa sanoa sitä suoraan”

© Kuva: Juha Tamminen

Atlantiksen manageri Aarne Tenkasta harmitti, kun paikka Ykkösessä ei auennut seuralle.

Palloliitto tiedotti lauantai-iltana, että ”täydennysmenettelyn ensimmäinen joukkue, Atlantis FC, ei täyttänyt lisenssiin vaadittavia urheilullisia kriteereitä.” Tenkanen ei päätöstä purematta niele.

– Liitto ei halunnu meitä Ykköseen. Niillä vaan ei ollu munaa sanoa sitä suoraan. Kun eivät muuta löytäneet, keksivät että ei täytetä urheilullisia kriteereitä. Vi**u jengi joka voittaa lohkonsa 17 pinnan erolla ei täytä urheilullisia kriteereitä! Tenkanen kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Sanoivat et meidän pelaajakehitysohjelma ei täytä lisenssimääräysten vaatimuksia. Meidän paperis oli käsitelty jokainen vaatimuksissa mainittu kohta. Ja sillä ohjelmalla Tukiaisesta tehtiin vuodessa kutosdivarifutaajasta Floran maalitykki. Tai George Colesta ja Buba Gibbasta pihapelaajasta pelimies. Tai jostain Jokke Ärilistä junnu, joka ei aristele edes Interin liigastarojen seurassa. Kaikki ne on noussu Akatemian kautta.

Tenkasen sanankäänteet seuran verkkosivuilla ovat vähintään värikkäät.

– Koko show kehitettiin vaan siks et meitä ei kaivattu Ykköseen. Eikä se varmasti muutu siitä jatkossakaan. Meidän on ihan turha lähteä Kakkoseen enää pelleilemään. Me tehtiin helvetisti duunia viime vuonna ja täs on tulos. Vi**u pitäkää tunkkinne! manageri summaa.

Kaudella 2015 Ykkösessä pelaavat AC Oulu, EIF, FC Haka, FC Jazz, JJK, MYPA, PK-35, PS Kemi, TPS ja VIFK, joka nousi Ykköseen täydennysmenettelyn kautta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.