Millä sarjatasolla MYPA pelaa ensi kaudella? – ”Ei edes arveluja”

© Kuva: Juha Tamminen

Myllykosken Pallon puheenjohtaja Matti Tiihonen ei osaa ainakaan vielä tässä vaiheessa vastata siihen, millä sarjatasolla seuran edustusjoukkueen tarina jatkuu.

– En haluaisi mennä asioiden edelle. Ensimmäinen asia on sarjapaikasta luopuminen ja mistään muusta ei ole päätöksiä tehty, Tiihonen kommentoi SuomiFutis-sivustolle.

MYPA julkaisi tänään tiedotteen, jossa se kertoi luopuvansa ensi kauden Ykkösen sarjapaikastaan. Sarjasääntöjen mukaan edustusjoukkuetasolla MYPA:lla on mahdollisuus anoa paikkaa alimalta mahdolliselta paikalliselta sarjatasolta, eli 6. divisioonasta.

– En ota siihen kantaa, Tiihonen sanoo.

– Pelaamisesta tulee sitten uusia päätöksiä. Tästä ei ole tässä kohtaa edes mitään arveluja, Tiihonen valottaa tilannetta.

MYPA:n pelaajien ja työntekijöiden tulevaisuus on toistaiseksi epäselvä. Ainakaan suoralta kädeltä Tiihonen ei pyyhki jatkoa.

– Yleensähän pelaajasopimukset ovat voimassa rippumatta sarjatasosta. Eihän kyse ole ollut työntekijöiden asemasta vaan sarjapaikasta. Ei tällaisesta ole keskusteltukaan, Tiihonen kertoo.

Yhden miehen taival seurassa sen sijaan saattaa päättyä. Päävalmentaja Antti Muurinen on lakimiehen välityksellä ehdottanut sopimuksensa purkamista.

– Viimeisin yhteys Muurisen edustajaan on ollut sähköposti 5.2.2015. Se sisälsi päävalmentajan edustajan ehdotuksen sopimuksen purkamisesta, todennetaan seuran tiedotteessa.

Jaakko Käyhkö, Twitter: @JaakkoKayhko


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.