QPR:n kovanaama korttitilaston kärkeen: ”Olen pettänyt joukkuetoverini”

© Kuva: Getty Images

Queens Park Rangers hävisi lauantaina Hullille maalein 1-2 Dame N’Doyen tehtyä voittomaalin viime hetkillä. QPR joutui pelaamaan lähes tunnin alivoimalla, kun sen kapteeni Joey Barton hankki itselleen ulosajon jo ensimmäisellä jaksolla.

Barton oli pelin jälkeen katuvaisella päällä.

– Olen musertunut ulosajon takia, koska olen henkilö joka asettaa joukkueen kaiken muun edelle. Olen pettänyt joukkuetoverini tänään, Barton twiittasi pelin jälkeen.

Punaisen kortin myötä läpi uransa erilaisiin vaikeuksiin ja kahnauksiin niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin hankkiutunut Barton nousi kärkeen Valioliigan kauden 2014-15 pelatut pelit/kerätyt varoitukset listalla. Barton on saanut pelaamissaan 18 ottelussa kahdeksan keltaista ja yhden punaisen kortin.

Kaikkiaan Barton on kerännyt Valioliigassa 77 korttia, joista 71 keltaista ja kuusi punaista. Sillä pääsee kaikkien aikojen listalla sijalle 16. Tilastokärki, Evertonia edustava Gareth Barry, on 30 korttia edellä. Barryn 107 kortista keltaisia on 102 ja punaisia viisi. Asiasta uutisoi BBC Sport.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliHuuhkajapakki Jukka Raitalalla missio edessä – ”Sarjapaikka säilytettävä seuran ja kaupungin takia”
Seuraava artikkeliMaalivahti teki maalin Bundesliigassa – kolmas kerta sarjan historiassa