Everton sai vahvistettua rivejään mielenkiintoisella nimellä siirtoikkunan päätöspäivänä, kun Tottenhamissa pieneen rooliin jäänyt laituri Aaron Lennon siirtyi seuraan.

Sopimus on loppukauden kestävä lainasopimus.

– Odotan innolla tähän mahdollisuuteen tarttumista seurassa, jolla on hieno historia ja joukkueessa, jossa on potentiaalia. Manageri haluaa pelata jännittävää, hyökkäävää jalkapalloa, ja pyrin tekemään suuren vaikutuksen kauden lopuissa otteluissa, Lennon kommentoi seuran kotisivuilla.

Mies on jo pelikelpoinen tulevana viikonloppuna, joten hän saattaa debytoida Merseysiden derbyssä FC Liverpoolia vastaan.

Lennon ei enää kuulunut Tottenhamin ehdottomiin vakionimiin Mauricio Pocchettinon alaisuudessa. 27-vuotias pikakiituri on urallaan pelannut yli 250 Valioliiga-peliä ja edustanut Englantiakin 21 kertaa A-maajoukkuetasolla.

Hän edusti Tottenhamia vuodesta 2005 siirryttyään seuraan Leedsistä.

Everton

@Everton
Welcome to Everton, @Aaron7Lennon! #COYB #EFC