Viime kevään Mestarien liigan finalisti takamatkalta kotipeliin: ”Olen luottavainen”

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan finaalissa häviävänä osapuolen viime keväänä ollut Atletico Madrid kärsi 0-1-tappion vieraskentällä Bayer Leverkusenille keskiviikkona pudotuspelien avausottelussa.

Leverkusenin voittomaalin iski hienon kuvion päätteeksi Hakan Calhanoglu. Atletico Madridille tulos oli kohtuullinen, koska se sai pelata viimeisen vartin vajaalla Tiagon ulosajon myötä.

Leverkusen-luotsi Roger Schmidt oli erittäin tyytyväinen esitykseen.

– Joukkue näytti heti alusta alkaen pystyvänsä hallitsemaan tämän tilanteen. Atletico oli erittäin kova vastustaja, mutta halusimme pitää mahdollisuutemme jatkopaikkaan hyvinä ja saimme tuloksen, hän kertoi UEFA.com:lle.

– Olimme erittäin aggressiivisia ja loimme paljon painetta. Pelasimme korkealla tasolla ja pidimme sen korkealla koko ottelun ajan. Oli tärkeää, ettemme päästäneet vierasmaalia. Näytimme kypsyyttämme lopussa ja ansaitsimme voittomme.

Simeonekin tyytyväinen

Atletico Madrid -luotsi Diego Simeone piti ottelu erikoisena.

– Kumpikaan joukkue ei luonut juurikaan maalipaikkoja. Toisella jaksolla peli oli tasaisempi ja yritimme käyttää aseitamme. Olen suhtellisen tyytyväinen tulokseen, koska jouduin käyttämään kaksi vaihtoa jo avausjaksolla [loukkaantumisten vuoksi].

– Molemmilla joukkueilla oli huippupaikka sillä erolla, että he käyttivät omansa. Tulos olisi voinut olla meiltä heikompikin. Olen kaikesta huolimatta luottavainen ennen maaliskuun kotipeliämme.

Mestarien liigan neljännesvälierin 1. osien tulokset:

PSG-Chelsea 1-1 (0-1)
Shakhtar Donetsk-Bayern München 0-0
Schalke-Real Madrid 0-2 (0-1)
FC Basel-Porto 1-1 (1-0)
Manchester City-Barcelona 1-2
Juventus-Dortmund 2-1 (2-1)
Arsenal-Monaco 1-3 (0-1)
Leverkusen-Atletico Madrid 1-0 (0-0)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.