HJK:n luottopuolustaja: ”Suuri vaihtuvuus tuo haasteita”

© Kuva: Juha Tamminen

HJK:n kausi 2014 oli lähes täydellinen. Veikkausliigan mestaruuden ja Suomen Cupin voiton ohella Klubi eteni Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Kaudelle 2015 HJK kokoaa jälleen joukkuetta, jolla voidaan taistella vastaavasta menestyksestä.

– En usko, että joukkue on viime kaudesta ainakaan heikentynyt. Tietysti vaihtuvuutta on paljon ja se tuo omia haasteita siihen, että miten joukkue hitsautuu ja miten joukkuepelaaminen lähtee rullaamaan, HJK:n puolustaja Veli Lampi toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Kaudella 2014 HJK:n joukkueen rakentaminen venyi myöhään ja uusia pelaajia tuli mukaan vielä syksylläkin.

– Hyvä, että saatiin nyt jo näin paljon miehiä mukaan. Viime vuonna meni vähän myöhempään. Ihan hyvä tilanne minusta verrattuna viime vuoteen. Odotukset tulevalle kaudelle ei minusta ainakaan pienemmät ole, eikä viime vuoden menestys anna siihen lupaakaan. Katsotaan kun sarja alkaa missä mennään, tässä on kuitenkin vielä paljon aikaa tehdä hommia.

HJK leireilee parhaillaan Espanjassa. Se koki keskiviikkona niukan 0-1-tappion Norjan mestarille Moldelle. Maanantaina se pelaa ruotsalaista Kalmaria vastaan, jonka jälkeen joukkue palaa takaisin Suomeen.

Matti Heikkilä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.