Italian maajoukkueen profiilipelaajalta kova paljastus – oli lähellä lopettaa uransa jo 10 vuotta sitten!

© Kuva: Getty Images

Italian maajoukkueen ja Juventuksen keskikenttäpelaaja Andrea Pirlo oli lähellä päättää uransa jo vuosia sitten, mutta nauttii tällä hetkellä jalkapallosta täysin siemauksin.

Pirlo pelasi vuonna 2005 Mestarien liigan finaalissa AC Milanin joukkueessa, kun italialaisseura kohtasi FC Liverpoolin. Milan johti tauolla ottelua jo 3-0, mutta Liverpool tuli takaa tasoihin ja kamppailu venyi aina rangaistuspotkukilpailuun asti.

Rankkarikisassa Pirlo kuului Milanin epäonnistujiin. Liverpoolin maalivahti Jerzy Dudek torjui peräkkäin hänen sekä Andriy Shevchenkon laukaukset ja Liverpool voitti Mestarien liigan.

Pirlo paljasti italialaiselle Tuttosportille harkinneensa uransa päättämistä musertavan tappion jälkeen.

– Joidenkin päivien ajan ajattelin oikeasti sen olevan ohi. Minulla ei ollut voimia jäljellä, 35-vuotias Pirlo sanoi.

Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin vuoteen 2005 verrattuna päinvastainen. Pirlo ei ole enää nuori mies, mutta nauttii jalkapallosta sitäkin enemmän. Aikomuksena ei ole ripustaa nappulakenkiä naulaan vielä aikoihin.

– Se päivä kun jätän jalkapallon on kaukana edessä.

– Se on elämäni. Se on se mitä olen aina halunnut tehdä ja mitä teen. Se on hallinnut elämääni 20 vuoden ajan hyvässä ja pahassa, pelaaja jatkoi.

Pirlo on pelannut tällä kaudella 15 ottelussa Juventuksen paidassa, joista jokaisessa avauksessa. Maaleja on syntynyt kolme.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!