Ykkösen toukokuussa aloittava MP on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Sopimuksen ovat tehneet seuran oma kasvatti Akim Sairinen, 20, sekä hyökkääjä Tommi Lankinen, 22.

Sairinen on pelannut kahtena viime kautena Kakkosta. Pelejä on kertynyt keskikentällä ja puolustuksessa viihtyvälle pelaajalle kaikkiaan 46 kappaletta. Maaleja on syntynyt neljä.

Lankinen ansaitsi sopimuksensa harjoituspeleissä annettujen näyttöjen kautta. Hyökkääjä iski esimerkiksi FC Lahti Akatemian verkkoon viisi maalia viime lauantaina.

– Akim on motivoitunut parantamaan vaisumman viime kauden jälkeen ja on monipuolinen pelipaikan suhteen, tulevaisuudessa kenties toppari. Akimilta löytyy edellytykset vahvaan kamppailupelaamiseen sekä pääpeliin erikoistilanteissa, päävalmentaja Ilkka Mäkelä kertoo seuran tiedotteessa.

– Tommi teki viime kaudella lähes puolet joukkueensa maaleista, samaan pystyi vain Atlantiksen Tukiainen. Hän on osoittanut maalintekijän elkeitä kahdessa pelaamassaan testiottelussa viimeistellen hyvin erilaisia maaleja ja on selkeä uhka myös vastustajan linjan taakse, Mäkelä jatkaa.