Naisten maajoukkue jäi nollille Australiaa vastaan: ”Ei tunnu reilulta tulokselta”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomen naisten maajoukkue kärsi Kypros cupin lohkovaiheen viimeisessä ottelussaan 0-3 (0-1)-tappion Australialle.

Suomella oli ennen maanantaita alla tappio Englannille ja tasapeli Hollannin kanssa. Päävalmentaja Andrée Jeglertz näki Australia-ottelussa kehitystä edellisistä peleistä.

– En tietenkään ole tyytyväinen tulokseen. Ottelussa oli kuitenkin sekä hyvää että huonoa. Tästä pelistä on analyysissämme helppo ottaa esille hyviä asioita, luotsi totesi Palloliiton tiedotteessa.

– 3-0 Australialle ei tunnu pelitilanteisiin nähden reilulta tulokselta. He eivät olleet niin paljon parempia kuin me, hän lisäsi.

Australia teki ensimmäisen osumansa ennen puolta tuntia. Joukkue keskitti pallon oikealta Suomen toppareiden taakse ja eteni sieltä maalintekoon. Toinen syntyi vartti ennen pelin päätöstä niin ikään nopeasta hyökkäyksestä. Molemmissa tilanteissa Suomi oli menettänyt pallon hyökkäysalueellaan hieman liian helposti, mistä vastustaja rokotti heti nopealla vastaiskulla.

Australia iski vielä minuutti ennen varsinaisen peliajan päätöstä, kun Emmi Alanen joutui rikkomaan vastustajaa 16-alueella. Maali syntyi rangaistuspotkusta. Suomella oli puolittaisia paikkoja sekä muutama hyvä erikoistilanne, mutta todella vaaralliset yrityksen kuivuivat kasaan liian aikaisin.

Turnauksen finaalissa kohtaavat Englanti ja ensi kesän MM-kisaemäntä Kanada. Suomi pelaa yhdeksännestä sijasta Etelä-Afrikan kanssa keskiviikkona kello 12 Nikosiassa. Turnauksessa on kaikkiaan 12 joukkuetta, jotka pelasivat kolmessa neljän joukkueen lohkossa.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!