HIFK-kapteeni varoittaa HJK-tähdestä – ”Sellaista, jota kannattaa itse kunkin katsoa”

© Kuva: Juha Tamminen

Torstaina Helsingin Töölössä pelataan yli neljän vuosikymmenen tauon jälkeen HJK:n ja HIFK:n välinen paikalliskahina jalkapallon pääsarjatasolla – ja hienosti täysille katsomoille.

HIFK lähtee haastamaan isoveli-HJK:ta luottaen omaan juttuunsa eikä pelaamaan HJK:n pillin mukaan.

– Näen sen, että meidän kannattaa vain tosi pitkälle keskittyä omaan peliin ja ollaan mahdollisimman terävinä henkisesti ja fyysisesti. Hoitaa hommamme niin hyvin kuin osataan ja katsotaan mihin se riittää. Ei pidä huolehtia siitä kuka on vastassa, HIFK:n kippari Esa Terävä toteaa SuomiFutis-sivustolle.

HIFK pääsee haastamaan HJK:n hyvään aikaan, sillä Klubin riveissä on ollut paljon loukkaantumisia sekä sairastumisia.

– Vaikea sanoa mitä sieltä tulee vastaan, kun siellä on äärimmäisen monta kysymysmerkkiä. Olen sitä mieltä, että siellä on sellainen materiaali, että kuka tahansa sieltä tulee vastaan, on laadukas futaaja.

Yksi pelaaja HJK:n riveissä on osoittautunut erittäin laadukkaaksi pelaajaksi. Atomu Tanaka vakuutti Terävän ja myös HIFK:n valmennusjohdon taidoillaan.

– Ollaan Tanakasta puhuttu ja käyty läpi hänen liikkumistaan. Siinä on sellaista jota kannattaa ihan itse kunkin katsoa. Tuntuu siltä, että se mies tekee oikeita ratkaisuja koko ajan. Hän on pelimies, jolta aika monella futaajalla on oppia otettavana, Terävä kehuu.

Matti Heikkilä


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!