Ilveksen paluu Veikkausliigakentille miltei 20 vuoden tauon jälkeen tapahtui sunnuntaina Turussa, missä isäntäjoukkue FC Inter oli parempi tasaisen matsin jälkeen.

Kohta on edessä päivä, jolloin Tammelan stadionilla pelataan pitkästä aikaa jalkapallon pääsarjaa. IlvesTV kutsui Ilves-legenda Jussi Kuoppalan Tammelaan rupattelemaan ennen torstaista kotiavausta FC KTP:tä vastaan.

Kuoppala on Ilveksen kasvatti. Tätä nykyä 40-vuotias ”Kuoppis” totuttiin näkemään kentällä kovaotteisena ja taistelevana puolustajana, mutta kentän ulkopuolella viimeisen päälle herrasmiehenä.

Mies pelasi Ilveksen edustusjoukkueessa vuosina 1993-1998 sekä vielä vuonna 2009. Vuodet 1999-2008 hän kuului Tampere Unitedin avainpelaajiin.

– Kun tulin mukaan Ilvekseen 90-luvun alussa, niin taistelimme sarjapaikasta. Vuosi 1995 oli puolestaan sitten tosi hieno vuosi, sillä pelit menit hyvin alusta asti ja olimme ylemmässä keskikastissa, Kuoppala kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Nyt mitä oon taustalla seurannut, niin hyvää pöhinää on havaittavissa Ilveksen ympärillä. Väki varmasti odottaa, että pääsee jälleen katsomaan liigaotteluita.

Voit katsoa koko haastattelun tästä.