Inter otti sunnuntaina Veritas Stadionilla komean kotivoiton sarjanousija Ilveksestä.

Selvään 3-1 (1-1)-voittoon päättynyt ottelu ei alkanut ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Sen myönsi myös päävalmentaja Job Dragtsma.

– Totta kai olen tyytyväinen tulokseen ja voittoon. Peli oli alkuun melkoista hakemista. Näki selvästi, että pelasimme kolmannen pelin viikon sisään. Meillä oli kentällä myös uusi hyökkäyskaksikko, mikä vaikutti jollakin tavalla peliin, Dragtsma toteaa Interin verkkosivuilla.

Mitä pidemmälle peli eteni, sen paremmin Inter sai sen hallintaan. Varsinkin toisen jakson ensimmäinen puolikas oli Interiltä peliä, mikä sai päävalmentajankin hymyilemään.

– Mitä pidemmälle peli eteni, sen paremmin se alkoi kulkemaan. Kaksi ensimmäisen jakson maalia tietysti helpotti pelaamista ja lähtöä toiselle jaksolle. Kaiken kaikkiaan toisen jakson ensimmäinen puolikas oli meiltä hyvää pelaamista. Kentällä nähtiin liikettä ja syöttökombinaatioita, sanoi Dragtsma pelin jälkeen.

Ilves pääsi otteluun vielä mukaan, kun se onnistui kavennuksessa (Tomi Petrescu 80. minuutilla). Dragtsman mukaan maali oli seurausta huolimattomasta pelaamisesta. Ottelun lopun joukkue taisteli kuitenkin hyvin.

– Ilveksen maalin oli meidän omaa hölmöilyä. Sen jälkeen he saivat meidät puolustuskannalle. Taistelimme kuitenkin jälleen hienosti joukkueena ja kestimme loppuun asti, kiitteli Dragtsma omiaan.