KuPS-pakki valmis avaamaan maalitilinsä Veikkausliigassa – ”Olen saanut sopivan roolin”

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseuran puolustaja Dani Hatakka on ollut tehokas maalihai Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa. Saman vireen hän toivoo löytyvän myös Veikkausliigaan.

KuPS aloitti kautensa 1-0-voitolla KTP:stä viime sunnuntaina. Kuopiolaiset onnistuivat viimeksi vuonna 1990 nappaamaan kauden ensimmäisestä pelistään voiton.

– Haimme kolmea pinnaa ja sen saimme. Ensimmäisten kierrosten pelit ovat monesti vielä nihkeitä. Tuo esitys ei ollut parhaamme, mutta saimme tuloksen ja eiköhän se siitä parane, Hatakka sanoo SuomiFutis-sivustolle.

FC Hongasta Kuopioon talvella siirtynyt Hatakka ei ole onnistunut vielä maalinteossa uuden seuransa virallisisssa otteluissa. Alle 21-vuotiaissa osumia on kertynyt 16 maaottelussa kuusi. Tänään torstaina mahdollisuus tarjoutuu Savon Sanomat Areenalla, kun KuPS isännöi VPS:aa.

– On kiva päästä pelaamaan ensimmäinen sarjapeli kotiyleisölle. Olli Huttunen on ollut pitkään VPS:n valmentaja, joten luvassa on tuskin suuria yllätyksiä. Heillä on suoraviivaisia ja nopeita hyökkääjiä, pitää olla varuillaan.

– Olen saanut Kuopiossa minulle sopivan roolin, missä tuen hyökkäyksiä. Hyvin on sujunut, olen tyytyväinen. Olisi kiva päästä myös antamaan maalisyöttöjä ja tekemään maaleja, Hatakka kertoo.

Matti Heikkilä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.