Liverpool-luotsi: ”Tarvitsemme yhden tai kaksi tähtiluokan hankintaa”

© Kuva: Getty Images

Himoittu Mestarien liigan paikka eli sijoitus Valioliigan neljän kärjessä on karkaamassa Liverpoolilta lopullisesti, kun joukkue otti jälleen lukua.

Hull City kaatoi viime kaudella Valioliigassa kakkoseksi sijoittuneen Liverpoolin 1-0-lukemin tiistai-iltana. Liverpool on nyt sarjassa viides ja eroa nelosena olevaa ManU:un on jo seitsemän pistettä, kun jaossa on enää 12 pistettä.

Liverpool-luotsi Brendan Rodgers kertoo seuran tarvitsevan hankintoja kesällä, jotta se voi jälleen taistella mestaruudesta.

– Meidän täytyy kehittää pelaajistoa taas, kuten jokainen kilpailijammekin tekee. Sekä faneille että pelaajille on tärkeää, että joukkue tekee tähtiluokan hankintoja – tarvitsemme sellaisia yhden tai kaksi. Omistajamme tukevat tätä ajatusta, Rodgersia siteerattiin Soccerway-sivustolla.

Maaleista hävinnyt puolet viime kaudesta

Liverpool teki viime kaudella yli sata maalia. Ykköshyökkääjä, 31 liigamaalin mies Luis Suarez, myytiin Barcelonaan ja adjutantti Daniel Sturridge – 21 maalia viime kaudella – on ollut pitkiä jaksoja sivussa. Paikkaajat eivät ole yltäneet lähellekään samaan.

– Jos sellaisia [tähtinimiä] on saatavilla ja he sopivat meidän kulurakenteellemme, pyrimme saamaan heidät. Joukkuetta täytyy jokaisen kauden jälkeen kehittää, niin nytkin. Emme voi piiloutua siltä tosiasialta, että olemme menettäneet viime kaudesta 50 maalia. Mikä tahansa joukkue olisi tuollaisen jälkeen ongelmissa.

– Edes Suarezin ja Sturridgen emme olleet viime kauteen lähdettäessä veikkailuissa edes neljän parhaan joukossa. Nyt haaste on sitäkin suurempi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.