Uutta nousua tekevä FC Honka hankki hurjia vahvistuksia!

© Kuva: Ilari Isotalo

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Veikkausliiga-seura FC Hongan tarinaa jatketaan tällä kaudella Kakkosesta ja ryhmä hakee heti uuden omistuksen alaisuudessa paluuta askel kerrallaan kohti suomalaisen jalkapallon huippua.

Honka tiedotti sunnuntaina, että Huuhkajiakin urillaan edustaneet Joel Perovuo, 29, ja Tuomo Turunen, 27, ovat tehneet seuran kanssa sopimukset. Kumpikin on edustanut seuraa aiemminkin.

– Isoja paloja meidän palapelissämme, totesi Hongan GM Hexi Arteva seuran Facebook-sivuilla.

Turunen edusti viime kaudella kasvattajaseuraansa KTP:tä. Hongassa hän pelasi vuosina 2007-2009 ennen unelmasiirtoaan Ruotsin suurseuraan IFK Göteborgiin. Miehen ura on ollut runsaiden loukkaantumisten sävyttämä eikä täyttä potentiaalia ole missään vaiheessa lunastettu. Turunen on pelannut kahdesti Huuhkajissa vuosina 2009-2010.

Perovuo on Hongan kasvatti ja pelasi seuran edustusryhmässä vuosina 2004-2009. Hän on pelannut myöhemmin ulkomailla Ruotsissa ja Puolassakin hetken. Viime kaudella mies edusti HJK:ta. Hän on myös esiintynyt kahdesti Huuhkajissa. Perovuon maaottelut ovat vuodelta 2010.

Hongan nippu on vahva. Päävalmentajana toimii Juho Rantala ja pelaajistosta löytyy mm. nimet Roni Porokara, John Weckström, Nicholas Otaru ja Antonio Inutile.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!