Manchester Unitedin jättihankinta kerää kritiikkiä: ”Hänen pitää muuttaa käyttäytymistään”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin 82 miljoonan euron jättihankinnan Angel Di Marian debyyttikausi Englannissa on ollut iso pettymys. Real Madridista siirtynyt argentiinalaistähti ei ole mahtunut maaliskuisen ulosajonsa jälkeen pelatuissa kahdeksassa ottelussa kertaakaan aloituskokoonpanoon.

– Hänen pitää muuttaa käyttäytymistään päästäkseen takaisin ykkösjoukkueeseen. Pelaajien pitää sopeutua joukkueen filosofiaan, niin myös Di Marian.

– Se on vielä mahdollista, sillä jokainen pelaaja pystyy siihen. On tärkeää, että hän itse haluaa tehdä sen, Unitedin manageri Louis van Gaal sanoi seuran Arsenal-ottelun alla järjestämässä lehdistötilaisuudessa.

Di Maria vakuutti itse Goal.comin tuoreessa haastattelussa parantavansa esityksiään ja voittavansa Unitedille titteleitä. Van Gaalin mukaan asia ei ole kuitenkaan niin yksinkertainen.

– Kun olet avoin valmennukselle, muutos on mahdollinen. Käyttäytymisen muuttaminen on kuitenkin erittäin vaikeaa, ja vanhat virheet tulevat helposti takaisin. Meidän pitää odottaa ja katsoa.

– Kyse ei ole siitä, etteikö Di Marialla ole laatua. Kyse on siitä, että hänen pitää esiintyä siten kuin me haluamme. Ei niin kuin minä haluan, vaan niin kuin me seurana haluamme, van Gaal totesi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.