Barcelonalla on huippuvaarallisen hyökkäyskaluston lisäksi myös Euroopan pitävin puolustus viiden huippusarjan joukkueiden vertailussa.

Joukkue on pitänyt maalinsa puhtaana La Ligassa peräti 23 kertaa, joista tuorein oli mestaruuden joukkueelle sunnuntaina varmistanut 1-0-voitto Ateltico Madridista.

Tilaston kakkosena on Bayern München, jonka peli on takkuillut kotimaan mestaruuden varmistuttua. Bayern hävisi viikonloppuna Bundesliigan viimeistä edellisellä kierroksella Freiburgille 1-2-lukemin. Bayern on pitänyt kotimaansa sarjassa maalinsa puhtaana 21 kertaa 33 ottelussa.

Jaetulla kolmanella sijalla ovat Serie A -mestari Juventus ja Ranskan liigassa pelaava AS Monaco, jotka ovat sarjoissaan pitäneet maalinsa puhtaana 19 kertaa.

18 kertaan ovat ylätäneet Atletico Madrid ja Ranskan liigan St. Etienne. Valioliigan paras on Chelsea 17 nollapelillään. Samaan saldoon yltää Italiasta AS Roma. 16 nollapeliin ovat sarjoissaan yltäneet Bayer Leverkusen, Villarreal sekä West Bromwich.

Tilastot eivät ole täysin vertailukelpoisia sillä La Ligassa, Valioliigassa, Ligue 1:ssä ja Serie A:ssa joukkueet pelaavat 38 ottelua, kun taas Bundesliigassa pelejä kertyy vain 34 kappaletta joukkuetta kohti.