Fanien suursuosikki palaa Veikkausliigaan – tänään penkillä

© Kuva: Juha Tamminen

FC Interin fanit viime visiitillään ihastuttanut Serge N’Gal palaa seuraan lähes kymmenen vuoden tauon jälkeen, tiedottaa seura verkkosivuillaan.

Volttituuletuksistaan tunnettu kamerunilainen teki kahden kauden aikana vuosina 2004-2005 turkulaisseuralle 11 maalia 27 Veikkausliiga-ottelussa.

Nyt 29-vuotias N’Gal lähti Interistä aikanaan melkoiselle kierrokselle, sillä mies on noin kymmenen vuoden aikana ehtinyt nähdä maailmaa jalkapalloammattilaisen silmin Ranskassa, Portugalissa, Espanjassa ja Algeriassa. Hyökkääjän viimeisin seura oli Espanjan kolmanneksi korkeimman sarjatason La Roda CF.

Interiä vuodesta 2007 saakka valmentanut Job Dragtsma ei ollut vielä turkulaisseurassa N’Galin viime visiitin aikana mutta näkee sopimuksessa vahvaa potentiaalia hyökkääjään puolikuntoisuudesta huolimatta.

– Hän on tehnyt täällä kovasti töitä päästäkseen pelikuntoon ja hänen asenteensa on ollut erittäin hyvin kohdallaan. Hän ei ole vielä huippukunnossa, mutta toisaalta tästä eteenpäin otteluohjelma mahdollistaa pelikunnon nopean parantamisen paremmin kuin keväällä, kertoo hollantilaiskoutsi seuran verkkosivuilla.

Inter kohtaa tänään kello 18.30 alkaen HJK:n Turun Veritas-stadionilla. N’Gal aloittaa illan ottelun vaihtopenkillä. Suurin huomio kuitenkin kiinnittyy seuralegenda Mika Ojalaan, joka pelaa viimeisen ottelun Inter-paidassa ennen siirtymistään Saksan 3. Ligan VfR Aaleniin.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.