Klaus Stöhlker, joka oli yksi Sepp Blatterin virallisista neuvonantajista voitokkaasti päättyneessä vaalikampanjassa, on kertonut australialaiselle Sky Newsille Fifa-puheenjohtajan harkitsevan vakavasti jatkoa jalkapalloliiton nokkamiehenä.

– Tällä hetkellä ei ole vakuuttava kandidaattia korvaamaan herra Blatteria. Kenelläkään ei ole vastaavaa pätevyyttä, kielitaitoa, kontakteja tai jalkapalloymmärrystä. Niin kauan kuin sellaista ehdokasta ei ole ilmaantunut, on mahdollista, että Sepp Blatter asettuu jälleen ehdokkaaksi, totesi Stöhlker.

Sepp Blatter valittin toukokuussa Kansainvälisen jalkapalloliiton puheenjohtajaksi ylivoimaisella marginaalilla. Blatter nautti ennen kaikkea Euroopan ulkopuolisiten jalkapalloliittojen suosiota.

Alle viikko vaalivoiton jälkeen Blatter ilmoitti vetäytyvänsä puheenjohtajan paikalta. Blatter kertoi kuitenkin jatkavansa siihen saakka, kunnes uusi vaali saadaan järjestettyä.

Uusi vaali Fifan puheenjohtajan valitsemiseksi on tarkoitus järjestää joulukuun puolivälissä. Tarkempi päivä selviää heinäkuussa.

Lähde: Guardian.