Andrea Pirlo hehkuttaa ManU-legendaa – ”Teknisesti yksi parhaista näkemistäni”

© Kuva: Getty Images

Viime sunnuntaina MLS:n New York Cityn paidassa debytoinut Andrea Pirlo hehkuttaa Shortlist-lehden haastattelussa vanhoja englantilaisia kilpakumppaneitaan.

Paul Scholes oli teknisesti yksi parhaista näkemistäni – ei vain englantilaisista – vaan yksinkertaisesti kaikista näkemistäni. Jossain vaiheessa Englannilla oli Paul Scholes, Frank Lampard ja Steven Gerrard. Siinä vaiheessa näytti, että he voisivat voittaa jotain, toteaa Pirlo.

Miehen nykyisestä seurakaverista, Frank Lampardista, kysyttäessä Pirlo muistutti miehen olevan maalintekijänä yksi sukupolven kovimmista keskikenttäpelaajista. Gerrard taas saa kehuja kovimpana englantilaispelaajana. Pirlon mieleen muistuu ennen kaikkea legendaarinen Mestarien liigan finaali keväältä 2005, jolloin Liverpool nousi 0-3-tappioasemasta voittoon Pirlon edustamaa AC Milania vastaan.

– Se ilta Istanbulissa; Liverpoolin taistelu voittoon kiteytyi Steven Gerrardiin. Hän oli heidän johtajansa, tähtipelaajansa, mies joka sai sen aikaan.

Carlo (Ancelotti) yritti hankkia hänet Milaniin, jotta olisimme voineet pelata yhdessä, mutta hän ei halunnut jättää Liverpoolia. Olisimme voineet pelata yhdessä. Nyt MLS:ssä pelaamme toisiamme vastaan ja odotan sitä innolla.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!