Eurooppa-liigassa Bröndby 9-0-voittoon, virolaisseurat kahteen yllätykseen

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Ilveksen voitolla!

Lukas Hradeckyn ja Teemu Pukin edustama Bröndby aloitti kautensa voittamalla Eurooppa-liigan ensimmäisellä karsintakierroksella sanmarinolaisen Juvenes/Doganan numeroin 9-0.

Pukki iski Bröndbyn 4-0-johtomaalin ensimmäisellä puoliajalla. Hradecky pelasi totutusti 90 minuttia. Kahden maalin miehiksi ottelussa nousivat ruotsalainen Johan Elmander sekä norjalainen Elbasan Rashani.

Virolaisjoukkueet ottivat ensimmäisistä osaotteluista kaksi voittoa ja yhden tasapelin. FC Flora voitti Rabotničkin kotona etukäteen tasaiseksi ennakoidussa ottelussa 1-0. Makedonialaisseurahan putosi viime kaudella HJK:ta vastaan Mestarien liigan toisella karsintakierroksella yhteismaalein 2-1.

Nõmme Kalju haki yllättävän 1-0-voiton Kazakstanin FC Aktoben kotikentältä. FC Hongan viime kaudella Eurooppa-liigan ensimmäisellä karsintakierroksella pudottanut Sillamäe Kalev taas ylsi kovaan yllätykseen venymällä 1-1-kotitasapeliin Hajduk Splitiä vastaan.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Ilveksen voitolla!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Barcelonan voitolla!