FC Lahden konkari: ”Jatkuvat muutokset vaikuttaneet peliimme negatiivisesti”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti juhli viime kaudella Veikkausliigan pronssia. Tänä vuonna Kuhnurien meno on ollut huomattavasti tahmeampaa, mistä kertoo kahdeksas sija.

FC Lahti on onnistunut voittamaan 16 liigapelistään neljä. Maaleja on syntynyt 13, kun taas omiin on mennyt 12.

FC Lahden luottohyökkääjä Rafael ei ole päässyt tuttuun maalivauhtiinsa. ”Rafun” pienentynyt peliaika ja avaamaton maalisarake ovat jokseenkin yllättäviä seikkoja, sillä mies paukutti viime kaudella sarjassa vielä 13 osumaa, eikä jäänyt kauas uransa kolmannesta sarjan maalikuninkuudesta.

– Tämä on huonoin kauteni FC Lahdessa. Pelillisesti homma ei ole kulkenut ihan niin kuin piti. En ole päässyt oikeastaan edes kunnollisille maalintekopaikoille. Mutta ei sille voi mitään, joskus jalkapallo on tällaista. Sunnuntaina Ilvestä vastaan täytyy vain ottaa uusi alku kaudelle ja lähteä nostamaan joukkuetta sinne, mihin se kuuluu, Rafael toteaa Etelä-Suomen Sanomien mukaan.

Konkari näkee selkeitä syitä heikolle menestykselle.

– Viime kaudella vedimme 3-4-3 systeemillä lähes koko kauden muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Tällä kaudella on kokeiltu aika paljon eri vaihtoehtoja. Jatkuvat muutokset ovat vaikuttaneet peliimme negatiivisesti ja sitä kautta myös tuloksiin. Viime kaudella oli selkeämmin tiedossa, mihin toiset pelaajat liikkuvat ja minne pitää syöttää. Tällä kaudella homma on ollut sekavampaa.

FC Lahti kohtaa tänään sunnuntaina Ilveksen. Kisapuistossa pelattava ottelu alkaa klo 18.30.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.