Sebastian Sorsa: ”HIFK pelaa oman osaamisensa huipulla”

© Kuva: Juha Tamminen
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

HJK:n laitapuolustaja Sebastian Sorsa oli pettynyt mies Stadin derbyn jälkeen. HIFK tuli ottelun loppuhetkillä tasoihin ja näin joukkueet jälleen päätyivät 1-1 lopputulokseen. Sorsa manaili joukkueensa erikoistilannepuolustamista SuomiFutis-sivuston haastattelussa.

– Tulos ei tyydytä. Päästimme kuudennen erikoistilannemaalin seitsemään peliin. Tuommoinen sivurajaheittomaali tuli myös Tampereella, ja se ei ole oikein fiksu tapa menettää pisteitä.

– Meillä oli tarpeeksi hyökkäyksiä toiseen maaliin, joten sekin on pieni epäonnistuminen. Kyllä tämä harmittaa.

Loppuunmyydyn stadionin tunnelma kuitenkin miellytti kokenutta puolustajaa. Miehen arvion mukaan paikallisvastustaja pelaa tällä hetkellä lähellä maksimaalista tasoaan.

– Hyvä peli ja hyvä fiilis oli. HIFK pelaa mielestäni oman osaamisensa huipulla. He puolustivat tiiviisti ja tekivät homman meille vaikeaksi.

– Ainoa positiivinen juttu on, että pelasimme ajoittain hyvin. Tulokset ratkaisevat, joten meidän pitäisi pelata paremmin, Sorsa sanoo.

HJK:n pelaaminen tärkeiden europelien alla on tuloksellisesti ollut heikkoa. Sorsan mukaan usko omaan tekemiseen on kuitenkin kunnossa.

– Luotto löytyy tekemiseen tuloksista huolimatta. Viime viikon treenasimme hyvin ja olimme tänään valmiita pelaamaan, mikä on hyvä asia.

Jesse Happonen, Helsinki

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!