Valioliigan West Ham on hankkinut argentiinalaisen Manuel Lanzinin seuraan vuoden lainalle Yhdistyneiden arabiemiirikuntien Al-Jazirasta. Sopimuksessa on optio, jonka myötä siirrosta voi tulla pysyvä.

Lempinimellä ”Jalokivi” tunnettu nyt 22-vuotias pelaaja siirtyi Al-Jaziraan viime vuoden elokuussa. Nuorukainen oli jo tätä ennen tehnyt läpimurron kotimaansa sarjassa River Platen joukkueessa.

– Tämä on hyvin tunteellista, koska tämä on yksi parhaista joukkueista, jonne olen siirtynyt. Tämä on erittäin tärkeä askel urani ja tulevaisuuteni kannalta, totesi Lanzini West Ham TV:n haastattelussa.

– Annan kentällä aina 100 prosenttia itsestäni. Olen hyökkäävä pelaaja. Pystyn muuttamaan pelin tempoa ja toivon antavani parhaimman mahdollisen panokseni, jotta fanit voivat arvostaa minua.

Lanzini on West Hamin kesän seitsemäs pelaajahankinta. Manageri Slaven Bilić on jo aiemmin hankkinut seuraan muun muassa toppari Angelo Ogbonnan Juventuksesta sekä laitahyökkääjä Dimitri Payet’n Marseillesta.