Viime kauden sensaatiohyökkääjä matkalla Tottenhamiin?

© Kuva: Getty Images

Viime kaudella peräti 18 Valioliiga-maalia sarjasta pudonneelle QPR:lle ampunut Charlie Austin on yhdistetty nyt Tottenhamiin. Daily Mirror -lehden mukaan kyseessä olisi lainasopimus tulevasta kaudesta.

Tottenham-luotsi Mauricio Pochettino kertoi äskettäin joukkueen tarvitsevan lisää leveyttä hyökkäykseen. Austin on yhä ollut Championship-kautta aloittelevan QPR:n pre-season-miehistössä, mutta kysyntää on ollut enemmänkin Valioliigasta.

Muun muassa Newcastle on tiettävästi tehnyt miehelle tarjouksen, mutta seurat eivät ole löytäneet yhteistä näkemystä siirtokorvauksesta eikä Austinin palkkapyyntöön ole suoraan suostuttu.

26-vuotias kärkimies on tehnyt mahtavan nousun urallaan alasarjoista Valioliigan parrasvaloihin. Hän pelasi vielä 2010-luvun vaihteessa puoliammattilaisena eikä juniorina ole kuulunut lainkaan esim. ikäluokkansa nuorisomaajoukkueisiin.