Suomen naisten EM-karsinta-avaus tänään suorana Ylellä

© Kuva: Getty Images

Suomen naisten maajoukkue, tuttavallisemmin Helmarit, avaa tänään EM-karsintansa kotipelillä Turussa Montenegroa vastaan klo 18. Ottelu nähdään suorana Ylen TV2:ssa, Yle Areenassa sekä Huuhkaja-tv:ssä.

– Joukkueessa on hyvä tunnelma. Olemme odottaneet näitä pelejä viime vuoden Ranska-pettymysten jälkeisestä ajasta saakka. Saimme viime MM-karsinnoista oppia ja näimme, että yksittäisissä peleissä pystymme haastamaan aivan maailman kärkijoukkueita, toteaa joukkueen konkarimaalivahti Tinja-Riikka Korpela Palloliiton sivuilla.

– Meillä oli niissä karsinnoissa nuori joukkue, niin kuin on edelleen, mutta nyt olemme kaikki yhdet karsinnat kokeneempia. Odotukset ovat kovat ja tavoite on ehdottomasti mennä kisoihin, hän jatkaa.