Ilves valitsi kauden parhaan pelaajansa

© Kuva: Juha Tamminen

Ilveksen edustusjoukkueen kauden parhaana pelaajana palkittiin maalivahti Mika Hilander seuran pitämässä gaalassa keskiviikkona. Mies on torjunut tällä kaudella 10 nollapeliä ja hänet valittiin uskomattomasti kaksi kertaa peräkkäin Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi sekä heinä- että elokuussa.

Ilvksen kauden toiseksi ja kolmanneksi parhaina pelaajina palkittiin loistavan kauden pelannut puolustajakapteeni Antti Hynynen sekä upeat kahdeksan maalia tällä kaudella tehnyt hyökkääjä Mika Lahtinen. Aina vahvasti esiintyvä Jussi Kujala palkittiin Jussi Linkosuon muistopalkinnolla.

Ilves pelaa kauden viimeisen sarjaottelunsa tulevana sunnuntaina 25.10. klo 13:00 Kotkassa, kun isäntäjoukkueena toimii KTP. Päätöskierrose televisoidaan Ylen kanavalla. Ilveksellä ei sinänsä ole panosta, mutta mestaruudesta kamppailee vielä kolme joukkuetta – SJK, RoPS ja HJK ja myös sekä suora putoaja että karsija ovat vielä auki.