ManU saalisti Mestarien liigassa vieraspisteen TsSKA Moskovaa vastaan 1-1-tuloksella.

ManU:n paljon puhuttu nuorisotähti Anthony Martial oli mukana niin hyvässä kuin pahassakin. Hänen käsivirheestä tuomittiin rankkari, mistä TsSKA meni johtoon.

David de Gea torjui Suomen A-maajoukkuepelaaja Roman Eremenkon yrityksen, mutta TsSKA-kollega Seydou Doumbia iski paluupallon sisään. Martial kuittasi erheensä puskemalla joukkueensa tasoituksen toisella jaksolla – maali oli sensaatiopelaajalle jo viides yhdeksään ManU-peliin.

Van Gaal kertoi, että ei ole Martialille vihainen virheestään.

– Annoin [pelaajille] neuvoni, kuinka olisimme voineet voittaa ottelun, koska se on tärkeämpää kuin olla vihainen tuloksesta [ottelun jälkeen]. Martialin tekemä reaktio on tyhmä, mutta sellaisia tapahtuu. En voi sanoa olevani vihainen, mutta olen toki pettynyt. Se oli tyhmä virhe Martialila, mutta tilanne saattoi olla sitä ennen paitsio. En ole ihan varma, mutta se oli siinä ja siinä.

– Tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän reagoi palloon noin ja kaikessa täytyy olla ensimmäinen kerta. Olimme siinä tilanteessa epäonnekkaita, koska olimme hallinneet peliä. Hallitsimme palloa, mutta liian hitaasti. Paransimme kuitenkin toiselle jaksolle ja teimme upean maalin. Olisimme voineet voittaa, mutta ”olisimme voineet” ei tarkoita mitään jalkapallossa.

ManU ja TsSKA kovat lohkossa kakkosena ja kolmosena neljässä pisteessä. Wolfsburg on ykkönen kuudella pisteellään ja PSV:llä on kolme pistettä.