Venezia voitti FeralpiSalòn sunnuntaina Serie B:ssä 2-1.

Joel Pohjanpalo iski Venezian kummatkin maalit. Voittomaali syntyi lisäajan lopussa. Venezian haaveet suorasta noususta säilyivät edelleen hengissä, sillä Como jäi maalittomaan tasapeliin Modenan vieraana. Venezia oli sunnuntaina pakkovoiton edessä.

Pohjanpalo, 29, vei Venezian johtoon toisen jakson alussa. Pohjanpalo laukoi pallon maan kautta yläkulmaan. FeralpiSalò nousi kuin varkain tasoihin kymmenisen minuuttia ennen loppua.

Venezia haki vimmatusti voittomaalia taistellakseen päätöskierroksella suorasta noususta. Voittomaali syntyi 93. minuutilla, kun Pohjanpalo sai pallon itselleen boksissa, eikä erehtynyt maalipaikassaan.

Pohjanpalo johtaa 22 maalillaan Serie B:n maalipörssiä.

Venezian on voitettava ensi viikonloppuna pelattavalla päätöskierroksella vieraskentällä Spezia, ja samalla toivottava, ettei Como voita kotiottelussaan Cosenzaa. Jos Venezia ei nouse suoraan, sijoittuu se sarjataulukossa kolmanneksi ja osallistuu nousukarsintojen välieriin.

LUE MYÖS