Niklas Moisander palaa Huuhkajiin – ”Voitot vaikuttavat ilmapiiriin”

© Kuva: Juha Tamminen
Ajax ja Valencia kisaavat UCL-jatkopaikasta! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Kapteeni Niklas Moisander ei ollut mukana Huuhkajien kokoonpanossa, kun joukkue nappasi EM-karsintavoitot Kreikasta ja Färsaarista.

Nyt miehen vihoitellut selkä on kuitenkin kunnossa ja toppari on mukana Romaniassa. Huuhkajat kohtaa isäntämaan torstaina. Karsinnat päättyvät sunnuntaina Olympiastadionilla Pohjois-Irlantia vastaan.

Moisander on pelannut italialaisen seurajoukkueensa Sampdorian riveissä kuusi ottelua.

– Tilanne on ehdottomasti se, että minun pitää ansaita luotto. Uusi maa ja uusi sarja. Olen ollut avauksessa neljä kertaa ja ne kaksi, mitkä olin penkillä, olivat enemmän selkäni vuoksi. En ollut vielä täydessä kunnossa. Nyt olen pelannut kolme viimeistä peliä.  Olen tyytyväinen ja uskon, että jos jatkan samaan tapaan, niin peliaikaa tulee jatkossakin, ”Nikke” toteaa Palloliiton Huuhkaja-tv:n haastattelussa.

Meininki maajoukkueessa on hänen mielestään nyt hyvä.

– Futis on sellaista, että totta kai tulokset ratkaisevat. Viimeksi kun minä olin mukana, oli tappioputki päällä. Nyt olemme saaneet pari voittoa, mikä vaikuttaa tietenkin ilmapiiriin. Pääsemme tästä hyvin keskittymään tulevaan matsiin, kapteeni arvioi.

– Lupaan samanlaisen Huuhkajat-joukkueen kuin kahdessa viime pelissä. Taistelemme viimeiseen asti mahdollisuudesta päästä kisoihin.


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!

Ajax ja Valencia kisaavat UCL-jatkopaikasta! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!