FIFAn puheenjohtajaehdokkaat suomalaistenkin syynissä

© Kuva: Getty Images

Palloliitto kertoo verkkosivuillaan, että maanantaina Kööpenhaminassa järjestetyssä tapahtumassa Pohjoismaiden jalkapalloliittojen puheenjohtajat tapasivat FIFAn puheenjohtajaehdokkaita.

Kaikkien kuuden pohjoismaisen liiton puheenjohtajat olivat paikalla, kun FIFAn puheenjohtajaehdokkaista neljä esittäytyi. Paikalla ehdokkaista olivat Jerome Champagne, Gianni Infantino, prinssi Ali ja Tokyo Sexwale. Viidennen ehdokkaan sheikki Salman esittäytyminen on suunnitteilla joulukuulle.

Ehdokkaat esittelivät tapaamisessa omat perusteesinsä ja puheenjohtajilla oli tilaisuus esittää ehdokkaille kysymyksiä Pohjoismaille tärkeistä asioista ja arvoista kuten uudistuksista, hyvästä hallintotavasta, läpinäkyvyydestä, ihmisoikeuksista ja naisten asemasta jalkapallossa.

Pallliiton sivujen mukaan Pohjoismaiset puheenjohtajat eivät vielä ole päättäneet ehdokkaastaan FIFAn puheenjohtajavaalissa. Puheenjohtajat käyvät nyt tilannetta läpi maanantain keskustelujen pohjalta ja keskustelevat asiasta kukin oman liittonsa hallituksen kanssa. Pohjoismaiset puheenjohtajat tapaavat Zürichissä 24. helmikuuta iltapäivällä ja tuolloin tehdään mahdollinen päätös yhteisestä ehdokkaasta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.