Manchester United on kiinnostunut nappaamaan Newcastlen hyökkääjän Ayoze Perezin riveihinsä tammikuussa, kertoo The Telegraph.

ManU ei vaan suinkaan ole ainoa Perezistä kiinnostunut taho, sillä 22-vuotiaan kintereillä ovat tiettävästi myös Tottenham ja Arsenal. United on seurannut Perezin kehittymistä jo viime vuodesta alkaen, kun nuori hyökkääjä saapui Newcastleen.

United haluaa lisää vaihtoehtoja hyökkyäykseensä ja tätä varten sen on lähdettävä markkinoille. Perez on yksi esiin nousseista nimistä. Old Traffordilla on seurattu nuorukaista ja vakuututtu tämän kyvyistä. Newcastle ei vaan välttämättä ole halukas myymään tammikuussa, mutta kova tarjous saattaisi kääntää pään.

Newcastle tunnetaan joukkueena, joka ei hevin kauppaa käy – ellei sitten tarjous ole kohdillaan.

Louis van Gaalin ManU on saanut kritiikkiä hyökkäyspään tehottomuudesta. 4-2-3-1-järjestelmässä Perez pystyisi operoimaan melkein missä tahansa hyökkäyksessä – joka laidalla tai keskellä. Perez voitaisiin istuttaa kentälle samaan aikaan kuin Wayne Rooney ja Anthony Martial.

Perez toisi myös sähäkyydellään uuden ulottovuuden Unitedin hyökkäyspeliin. Perez on tehnyt tällä kaudella kolme maalia ja vakuuttanut viimeistelykyvyillään.