Mestarien liigassa vain yksi puhtaan voittosaldon joukkue – päävalmentajalla musta menneisyys Valioliigasta!

© Kuva: Getty Images
Lauantaina Minskin derby - käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Mestarien liigan alkulohkot ovat nyt päätöskierrosta vaille valmis ja monet pudotuspelijoukkueet ovat jo selvillä. Keskiviikkona jatkopaikan varmistivat Juventus, joka voitti toistamiseen Manchester Cityn, sekä PSG, Atletico Madrid ja Benfica.

Tiistaina Bayern München ja Barcelona varmistivat jo lohkojensa voitot. Näitä kahta pidetään kahtena tämän hetken kovimpana joukkueena, mutta alkulohkoissa yksi joukkue on ollut heitäkin vakuuttavampi.

Nimittäin H-lohkon voiton jo varmistanut Pietarin Zenit on voittanut ainoana joukkueena kaikki viisi peliään. Tiistaina joukkue kaatoi Valencian 2-0-lukemin. Toisen maaleista tehnyt Artem Dzyuba on koko kilpailun maalipörssin jaetulla kakkossijalla viidellä osumallaan. Cristiano Ronaldo on ykkönen seitsemällä maalillaan.

Zenitillä Valioliiga-floppi luotsina

Pietarin Zenitiä luotsaa Andre Villas-Boas, joka muistetaan FC Porton sekä Chelsean ja Tottenhamin peräsimistä. Molemmissa brittiseuroissa pestit päättyivät nopeasti potkuihin.

FC Porton Villas-Boas johdatti kotimaan tuplaan ja Eurooppa-liigan voittoon kaudella 2010-2011. ”Uudeksi Mourinhoksi” tituleerattu valmentaja sai sopimuksen menestyksen myötä Chelseaan vain 33-vuotiaana.

Chelseaa mies luotsasi kuitenkin vain vajaan kauden 2011-2012 ennen kuin Roberto Di Matteo korvasi hänet sen kauden edetessä maaliskuulle. Joukkue voitti Di Matteon alaisuudessa keväällä 2012 Mestarien liigan.

Tottenham palkkasi miehen kesällä 2012. Tämä pesti päättyi joulukuussa 2013 potkuihin. Zenit palkkasi miehen maaliskuussa 2014.

Hän voitti heti kuusi ensimmäistä peliään Venäjällä, mutta joukkue jäi sarjassa kakkoseksi. Ensimmäinen täysi kausi 2014-2015 toi kuitenkin mestaruuden. Villas-Boas on jo ilmoittanut jättävänsä seuran kuluvan kauden päätyttyä nykyisen sopimuksensa päättyessä.

Lauantaina Minskin derby - käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!